Abonnement

Her finner du alt du kan abonnere på fra oss

MilitærHistorie

Militærhistorie er det eneste rene militærhistoriske tidsskriftet i Norge. Det dekker historien fra antikken og fram til i dag, på sjø, i luft og på land. Det kommer seks ganger i året: januar, mars, mai, juli, september og november.

kr 599,00

Et abonnement på MilitærHistorie inneholder 6 utgaver og starter fra neste utgave. Fornyes automatisk.

Ønsker du å abonnere i utlandet? I så fall tillegges kr 100,- for en totalsum på kr 595,-. Om ønskelig kan du ta kontakt med oss.

MilitærHistorie Spesial

MilitærHistorie Spesial er et temabasert magasin som tar for seg enkelte slag, kriger, våpen og andre viktige militærhistoriske temaer. Utgis midt i måneden i februar, mai, august og november.

kr 549,00

Ikke på lager, men kan restbestilles

Et abonnement på MilitærHistorie Spesial inneholder 4 utgaver og starter fra neste utgave. Fornyes automatisk.

Ønsker du å abonnere i utlandet? I så fall tillegges kr 100,- for en totalsum på kr 595,-. Om ønskelig kan du ta kontakt med oss.

Militære Operasjoner

Militære Operasjoner er hefter som tar for seg enkelte slag, kriger og konflikter. Hver utgave er på 100 sider og gir en grundig innføring i temaet. Utgis i starten av måneden i januar, april, juli og oktober.

kr 129,00

Et abonnement på Militære Operasjoner inneholder 4 utgaver og starter fra neste utgave. Fornyes automatisk.

Ønsker du å abonnere i utlandet? I så fall tillegges kr 100,- for en totalsum på kr 599,-. Om ønskelig kan du ta kontakt med oss.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være blant de første som blir varslet om nye utgivelser og publikasjoner. Vi gir også våre medlemmer spesielle tilbud det kan være svært lønnsomt å benytte seg av.