Om oss

Ares forlag AS er et forlag som drives av entusiasme, glede og nysgjerrigheten for å finne nye gode historier å formidle til lesere av det norske språk.

Er du interessert i militærhistorie? Kom med forslag til hva vi kan ta opp i tidsskriftet!

1 + 1 =

Norges eneste rene militærhistoriske forlag – siden 2008

Ares forlag AS ble startet 1. januar 2008 av Heine Wang og Per Erik Olsen. Vi er to historieinteresserte personer som har brukt det meste av vår fritid på å lese og sette oss inn i militærhistoriens mange irrganger. I 2007 bestemte vi oss for å lage det første helnorske tidsskriftet om militærhistorie. Vi mente at det som fantes i markedet ikke var godt nok og heller ikke beskrev og forklarte historien på en dyptgående måte. Vår intensjon var derfor å lage et tidsskrift med artikler som har dybde og gir grundig forståelse. Med bakgrunn i dette har alltid tidsskriftet vårt: Militærhistorie, som utkommer seks ganger per år, minst en, men helst to lange artikler i tillegg til korte saker.

Vi er opptatt av å formidle militærhistorien på en kvalitativ og grundig måte. Derfor er stort sett alle våre forfattere utdannet historikere, eller svært godt kvalifiserte historieskribenter.

Etter hvert som vi fikk en trygg base og etablerte oss i det militærhistoriske markedet startet vi å utgi bøker. Vi har tro på bokseriene, og derfor har vi startet Militære Operasjoner, Militærhistorisk Bibliotek, Militærhistoriske Klassikere, Krigens Bilder og Militærhistorie Spesial. Vi utgir nå flere bøker i hver serie hvert år.

Alle vi som jobber i Ares forlag har andre jobber ved siden av. Vi produserer og jobber derfor med forlag på kveldstid og i helgene. Til tross for dette har vi høy kvalitet på alle ledd i forlaget – alt fra tekst til ferdig produkt og til behandling av kunder og regnskap. Med bakgrunn i dette er telefonen kun betjent på kveldstid.

–  Heine Wang og Per Erik Olsen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være blant de første som blir varslet om nye utgivelser og publikasjoner. Vi gir også våre medlemmer spesielle tilbud det kan være svært lønnsomt å benytte seg av.

Addresse

Stensarmen 16, 3112 Tønsberg

Telefon

(+47) 481 73 918

 (Kun betjent på kveldstid. legg igjen beskjed eller send SMS, så ringer vi opp)

Epost

post@mht.no