MilitærHistorie

Militærhistorie er det eneste rene militærhistoriske tidsskriftet i Norge. Det dekker historien fra antikken og fram til i dag, på sjø, i luft og på land. Det kommer seks ganger i året: januar, mars, mai, juli, september og november.

MilitæreHistorie Spesial

Militærhistorie Spesial er en temabasert utgave av Militærhistorie. Inneholder dyptgående artikler om ett enkelt tema med stor variasjon og spredning. Militærhistorie Spesial utkommer fire ganger i året og kan abonneres på.

 

Krigens bilder

Krigens bilder er en serie storformat bøker på 150 sider der historien fortelles gjennom bilder. Magasinet er delt inn i kapitler med en innledende tekst etterfulgt av bilder. Alle bildene er beskrevet med utfyllende bildetekster. Serien skal presentere historien til avdelinger, operasjoner, frontavsnitt, våpen og andre militærhistoriske viktige temaer.

 

KAMP!

Her henter vi fram av temabaserte artikler som settes sammen på en måte at du som leser får et godt innblikk i felttoget som blir skrevet om. Med god variasjon i temaene vil du finne det aller beste vi har utgitt gjennom tolv år med krigshistorie.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være blant de første som blir varslet om nye utgivelser og publikasjoner. Vi gir også våre medlemmer spesielle tilbud det kan være svært lønnsomt å benytte seg av.