Betingelser ved kjøp på www.mht.no

Når vil jeg motta min bestilling?
Ares forlag selger i all hovedsak egne titler, og de fleste av disse titlene har vi på eget lager. Vi sender bøkene fra oss i løpet av fem virkedager.

Dersom du bestiller en bok som skal sendes fra oss i løpet av 1-2 arbeidsdager, og en bok som skal sendes i løpet av 2-5 arbeidsdager, kommer hele bestillingen til å bli sendt fra oss i løpet av 2-5 arbeidsdager. På denne måten belastes du porto bare en gang (eller får fri frakt). I tillegg til denne antatte leveringstiden kommer tiden det tar å sende pakken fra oss til deg.

Forsinkelse og delvis levering
Vi gjør vårt beste for å levere så raskt som mulig, men dessverre kan forsinkelser oppstå, og dette må vi ta forbehold om. Vi garanterer ikke levering innen en bestemt dag. Vi kan heller ikke utbetale erstatning ved en eventuell forsinkelse. Leveringsproblemer som vi kjenner til får du alltid informasjon om, dersom du har lagt inn en e-postadresse vi kan kontakte deg på. Har du bestilt flere bøker i en ordre, vil vi ved forsinkelser alltid sende bøkene vi har mottatt. Hvis en bok i bestillingen din er forsinket, pleier det ikke å handle om mange dager før vi får den inn på lager. Under «Min konto» kan du se om bestillingen er sendt.

Avbestilling
Vi garanterer aldri at bestillingen blir levert til en bestemt dato, og tar forbehold om at boken kan være utsolgt. Hvis en bok blir utsolgt fra oss, slettes den fra din bestilling og leveres ikke på et senere tidspunkt.

Frakt
Når du handler som privatperson, får du pakken til ditt nærmeste postkontor/post i butikk, altså der du vanligvis henter post. Fraktkostnaden er basert på Postens standard priser og er gradert etter liten – kr. 44,-, stor kr. 80,- og ekstra stor kr. 120,-

Bedrifter og institusjoner (stat og kommune) får bøkene levert direkte på døren som Bedriftspakke med Bring for 120 kr.

Pakkesporing
Når bøkene sendes som pakke med Posten kan pakken spores på internett ved hjelp av pakkens nummer som kan leveres til kunden ved forespørsel. Pakken kan ikke spores dersom den ble sendt som brev.

Hvor lenge ligger en forsendelse hos Posten/Post i butikk?
Forsendelsen ligger på ditt lokale postkontor i ca. 14 dager. Henter du ikke ut bestillingen din i tide vil den automatisk bli sendt i retur til oss. Vær oppmerksom på at din faktura forfaller etter 14 dager uansett om du har hentet ut pakken din hos posten eller ikke. Kontakt eventuelt kundeservice på ordre@mht.no .

Angrerett og retur
Hvor lenge har jeg angrerett?
I henhold til angrefristloven gjelder full returrett i 14 dager fra tidspunktet du mottar varen, dersom du ikke ønsker å beholde den. Ta kontakt med oss på ordre@mht.no om du vil returnere noe. Det er viktig at varen er i god stand, og at du legger ved kopi av din følgeseddel.

Koster det noe å returnere?
Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Returportoen avhenger av boken/bøkenes vekt og avgjøres av postens portotabell.

Hva gjør jeg når jeg skal returnere?
Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har emballasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen emballasje.
Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg.

Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse:

Ares forlag AS
Pb: 54
3139 Skallestad
Privatpersoner

Om du har bestilt bøkene mot faktura og vil returnere
Send alltid en e-post til ordre@mht.no slik at vi kan sørge for at fakturaen ikke forfaller før vi registrerer returen. Om du allerede har betalt hele din faktura kommer Ares forlag til å ta kontakt med deg for å gjøre en tilbakebetaling.

Retur av hel ordre:
Send e-post til ordre@mht.no og skriv at hele din bestilling kommer i retur. Ares forlag fryser så hele din faktura og avventer returen. Så snart returen er registrert inn hos oss, krediterer vi fakturaen og du skal ikke betale noe mer.

Retur av del av ordre:
Send e-post til ordre@mht.no og skriv hvilken/hvilke bok/bøker som kommer i retur. Ares forlag fryser så hele din faktura og avventer returen. Når du mottar beskjed om at returen er ankommet Ares forlag, betaler du inn resterende beløp på din bestilling. Du får ingen ny regning, men bruker originalfakturaen tilsendt via e-post og trekker fra beløpet for returen før du betaler. Det er viktig at du ikke betaler for den del av bestillingen du beholder før du har kontaktet oss og varslet om at din retur er på vei. Om du betaler inn en del av din faktura uten å først kontakte oss, vil systemet tro att du vil delbetale din faktura. Forutsatt at du har vært i kontakt med oss og meddelt at din retur er på vei, går det bra å vente med å betale til du har fått en bekreftelse på at vi har mottatt returen.

Bedrifter og offentlig forvaltning
Om bedrifter eller institusjoner har bestilt mot faktura og vil returnere: Ta alltid kontakt med oss på ordre@mht.no om dere vil sende noe i retur. Bedrifter betaler alltid inn hele fakturaens beløp og mottar så en kredittfaktura når returen registreres. Du mottar med andre ord ingen ny faktura, men betaler originalen som vanlig. Dette innebærer at summen for returen ikke automatisk avregnes mot en viss faktura.

Angreretten omfatter ikke
Angreretten gjelder ikke ved defekte eller feilaktige varer, dette går under reklamasjon.

 

Ares forlag AS